2017. április 28., péntek

Tönkölypelyva párna

Megint egy olyan termékről fogok írni amit régóta készítek és folyamatosan szerepel a kínálatomban, csak valahogy mindig kimaradt a " szórásból ". Méltatlanul persze...
Hiszen az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásáról oldalakat lehetne tele írni.
Nem semmi.. Valljuk be őszintén, a régi öregek azért tényleg tudtak valamit!
Saját és családom tapasztalatai, valamint az elégedett vásárlók visszajelzései alapján bizton állíthatom, hogy a tönkölypelyva párna tényleg hasznos és jótékony.

A tönköly párna segítséget nyújt fáradékonyság, kimerültség, gyenge koncentrációs képesség, migrén, alvászavarok, izom-és ízületi fájdalmak, gyulladásos nyaki fájdalmak, menstruációs és szülés utáni fájdalmak, illetve nagyobb betegség utáni regeneráció esetén.

A pelyva a jótékony hatásait a benne levő kovasav párolgásának köszönhetjük, melyet neveznek biomágneses kisugárzásnak is.
A tönkölyhéj 90%-ban kovasavból áll, amely a pelyva száradása következtében leválik és a kötőszövetekbe hatolva kerül a szervezetünkbe, így fejti ki görcsoldó, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatását.

A tönkölyhéjjal töltött párna kiválóan enyhíti a nyak és a vállizmok fájdalmát, csillapítja az ebből kialakuló migrént és ízületi fájdalmakat. A kovasav kipárolgása kb. 2-3 évig tart. A tönkölyhéj levegős, könnyű, mégis stabil töltést ad a párnának, ellazítja a nyakizmokat, ezáltal segíti az agy vérellátását.

A párnára fekve nagyon kellemes melegség keletkezik, a kovasav párolgása nyugtatóan hat az idegvégződéseinkre és fájdalomcsillapító hatása is remekül érvényesül. Kitűnő stressz és görcsoldó, nyugtató hatású. Értágító hatásának köszönhetően segít a testnek alvás közben ellazulni, pihenni, mindamellett a párna különleges, friss, szalmára emlékeztető illata azt a hatást kelti, mintha egy frissen kaszált, napsütéses réten hajtanánk álomra a fejünket.
Mivel a héjak nem tapadnak össze, hanem könnyen csúszkálnak, rugalmas fekvőfelületet biztosítanak. 
Alvás közben a pelyvák gyengéden masszíroznak, kiválóan igazodnak a nyak és a fej formájához, kitöltik a nyak és a gerinc közti részeket. Optimális pozíciót biztosítanak, lehetővé téve az izmok valódi ellazulását. Nagyon jó hőelvezető, nem telepszik meg benne az atka, ami különösen asztma és allergiás betegségben szenvedőknek segít.

Kispárna méretűre készítem. A töltet, vagyis a tönkölypelyva, némi levendulával elkeverve egy pamutvászon fehér huzatba kerül bele. Erre varrom a levehető, mosható huzatot. Bújtatós technikával, tehát se gomb se patent se tépőzár.
Különböző színekben varrom, mindenféle mintával, időseknek, hölgyeknek, férfiaknak, gyerekeknek. De akár kívánság szerint is.

Ha kedvet kaptál a kipróbálásához, írj nekem e-mailt (manosagaim@gmail.com) azért, hogy megbeszélhessük milyen módon tudod megvásárolni!!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése