2012. augusztus 5., vasárnap

Táltos - kézműves áruda

Ha még nem jártál náluk, javaslom tedd meg - máshogy nem hát a weboldalukon keresztül, mert ez is olyan dolog amit az embernek látnia kell!

Igazi kézműves termékek, igazi értékek, hagyománytisztelet - talán ha szűkszavú lennék ezzel a három dologgal jellemezném a Táltos boltot! Csakhogy nem vagyok szűkszavú. Hacsak nem száguldasz keresztül a városon, észre kell venned ezt az üzletet, mert nem lehet nem észre venni.
Képzelj el egy régi családi házat. Már a bejárat előtt kapsz egy kis ízelítőt abból, hogy mi vár rád odabent. Fonott kosarak, virágtartók, kerámia kaspók csalogatnak. Jó, most akkor nyisd ki az ajtót - a szádat meg csukd be!  :)
Az előtérben százéves (ha csak annyi) szekrény nyitott ajtókkal - telis tele csodás hímzett terítővel. A polcokon kaspók, kerámiák, rajzolt képeslapok és miegymás... Az üzlet belső részében mosolyogva vár az üzlet tulajdonosnője. Azt hiszem példaértékű, ahogyan ez a család összefogott, hogy egy álomból valóság legyen!
Szóval... van itt minden. Gyertyatartók, tálak, csuhé tárgyak, szőttesek, kerámia házszámtáblák, madáritató, fonott kosár, csengettyű, fűzött gyöngyök, rongybabák, gobelin képek és még sorolhatnám. Ez a készlet helyi :)  és a környező települések kézműveseinek termékei. Barátságos kiszolgálás - barátságos árak. Ha ajándékot keresel, vagy saját magad akarod meglepni valamivel, esetleg csak nézelődnél kukkants be ide: http://kezmuvesaruda.hu/
Ha pedig arra visz az utad állj meg és nézd meg személyesen a Táltos boltot itt: Dombóvár, Rákóczi u. 17/a.
Nyitva H-P 9-12 és 13-17,SZo 9-12



Kellemes időtöltést kívánok neked! Örömmel venném, ha élményeidet megosztanád velem. Mi a véleményed? Írd meg: manosagaim@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése