2012. szeptember 24., hétfő

Egy kiállítás megnyitójára..

2012.szeptember 24. Dombóvár, Apáczai Csere János Szakközép Iskola-Díszterem, délután két óra.
Sokan össze gyűltünk itt, idősek, fiatalok, diákok, ismerősök és ismeretlenek, hogy részt vegyünk egy művész kiállításának megnyitóján. 
 Ez a bejegyzés nem rólam szól, hanem olyasvalakiről aki fontos a számomra. Szeretnék bemutatni nektek valakit. Valakit, aki a sokszínűségével, tehetségével, tudásával, életfelfogásával példa értékű. Aki "tud" valamit. Aki egész eddigi életében azon volt, hogy ezt a tudást átadja másoknak. Tanító, nevelő, tanár, de az igazi fajtából. Ja, és egy híján HETVEN! Egy apró, életvidám, eleven asszony. Az, amivel őt megáldotta az ég, keveseknek adatik meg.
Keze nyomán életre kel a papíron a rajz. Megelevenednek arcok, hangulatok, épületek, tárgyak. Élet van a képeiben.

Különös barátság a miénk. Én, túllépve a kicsinyes és számító emberek úgymond "barátságán", sok mindent át értékelve és kapcsolataimat kiszanálva ismertem meg őt két éve. Mert az igazi barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy....
Igen, mindenkinek egy ilyen barátot kívánok. 26 év a javára, de ez nem számít. Köszönöm...

Nem szaporítom tovább a szót, beszéljenek helyettem a képek.Igaz, hogy telóval csináltam, de nem lettek rosszak. Ez csak töredéke annak amiket Ő készített, de nem tudom mindet felrakni ide. Ezért kiragadtam néhányat.

A képek megvásárolhatók, és kérésre bármit lerajzol. Portrékat is készít akár fényképről, akár élőben. Örök emléked lesz, ha készíttetsz ilyet magadnak. Egyedi képeslapok, alkalomhoz illő témában, bármilyen mennyiségben.

Ha felkeltette az érdeklődésedet, kérlek írj egy emailt nekem és tájékoztatlak a részletekről, valamint szívesen válaszol a kérdéseidre.

Köszönet, hogy osztozhattam az örömében.
Köszönet mindenkinek, aki hozzájárult a kiállítás megrendezéséhez!
Köszönet mindenkinek, aki jelenlétével megtisztelte Enikőt!
Köszönet neked, hogy elolvastad ezt a bejegyzést és
köszönet azért is, hogy megjegyzést írsz az oldal alján!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése